DONEER NU

u maakt het verschil

Geef tijd

help ons helpen

Bent u  gediplomeerd en ervaren diëtist, fysiotherapeut, voedingsdeskundige, verpleegkundige, ziekenverzorger, praktijkondersteuner of sportdocent ?​

Dan werken we graag met u samen! Geef minimaal zes maanden van uw tijd en laat u praktijkgericht en professioneel bijscholen op het gebied van leefstijlcoaching, zodat u er in de praktijk  direct mee aan de slag kunt.

U krijgt les  van ervaren CRKBO geregistreerde vakdocenten. De studiebelasting is 5 tot 10 uur per week.

De kosten van de opleiding worden bij gebleken geschiktheid  voor een deel gefinancierd door een van onze sponsors.

Ontvangt u een uitkering?  Ook UWV vergoedt onder bepaalde voorwaarden de opleidingskosten.

Informeer naar de voorwaarden

en mail uw motivatie naar: voorzitter@stichtinggratisgezond.nl

Geef geld

steun ons met een donatie

Voor het inzetten van professioneel opgeleide, ervaren leefstijcoaches is geld nodig. Onze ervaren coaches zijn  ZZP-ers, die vaak tegen een (sterk) gereduceerd uurtarief zich willen inzetten voor onze stichting vanwege het ideeële doel: mensen helpen met een gezonder leven, die dat zelf niet kunnen betalen.

Ook voor onze groepsprojecten op locatie en het geven van voorlichting is geld nodig. En hoewel de bestuursleden van de stichting onbezoldigd hun werk doen hebben ook zij te  maken met  praktische onkosten zoals print- en drukwerk, telefoon, pr.

Elke euro is dus welkom!

Donaties (aftrekbar van de belasting) via banknummer:

NL 52 TRIO 033 88 35  040

(TRIODOS BANK)

t.n.v. Stichting Gratis Gezond,

o.v.v. naam bedrijf/organisatie, naam contactpersoon en e-mailadres.

Meer informatie over sponsorpakketten voor bedrijven en organisaties vindt u hier: download factsheet sponsoring

UW GIFT IS AFTREKBAAR VAN DE FISCUS

Stichting Gratis Gezond is een offieel erkende ANBI stichting. Uw gift is derhalve aftrekbaar van de fiscus.

Ons fiscaal nummer is: 8581.24.506

Contact: